אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סלט שעועית ומנגולד חם עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 191 קלוריות. אם יש לכם רסק עגבניות, דבש, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 92%, וזה אדיר. מתכונים דומים: סלט מנגולד חם עם שתי שעועית, עוף חם וסלט מנגולד שוויצרי, ו סלט מנגולד קשת חם עם בייקון ותפוח.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בסיר גדול מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים רסק עגבניות ודבש; לבשל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מוסיפים את השעועית והמים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים מנגולד, מלח ופלפל; מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-25 דקות או עד שהירוקים נבולים.
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה לה ברוניצ ' ה שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
טנוטה די נוזול לה ברוניש שרדונה
נוזולה לה ברוניצ ' ה הוא ביטוי אלגנטי וייחודי לזן שרדונה, עם זר נקי וריחני של פירות לבנים וטרופיים המקוזזים בניואנסים קלים של טוסט. על החיך, הוא מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגשת על ידי חומציות טריים ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כללי של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, שמסתיים בנימה טעימה עדינה.