סלט שעועית ירוקה פשוט
סלט שעועית ירוקה פשוט יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 1002 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם קטוע, גרגרי חיטה, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו סלט שעועית ירוקה פשוט, סלט שעועית ירוקה פשוטה עם רוטב לימון, ו סלט ירוק פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
שים סיר קטן על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. לאחר השמן חם, להסיר את המחבת מהחום ולהוסיף את גרגרי החיטה, ולאחר מכן להחזיר על החום.
מוסיפים קמצוץ מלח ומאפשרים לגרגרים להרים כוסית.
מוסיפים את המים ומבשלים עד שהם מתחילים להתפרק, כ 45 דקות. תטעם. הם צריכים להיות לעיסים אבל מוצקים. תניח בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול מספיק כדי להחזיק כ 6 ליטרים של מים, לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים מלח עד טעם המים כמו מי ים מתונים. איך תדע? תטעם טיפת מים.
הכן אמבט קרח על ידי מילוי קערה, גדול מספיק כדי להחזיק את השעועית הירוקה, עם מים קרים.
להוסיף כמה קוביות קרח וקו עם מסננת. מערבבים את השעועית הירוקה לאמבט הקרח כדי להעיר את כל השעועית הרפויה. מסננים ומוסיפים אותם למים רותחים. מבשלים את השעועית במשך 2 עד 3 דקות. השתמש בכף מחוררת או עכביש כדי להסיר אותם מהמים, להעביר אותם מיד לאותה אמבט קרח. אפשר להם לשבת באמבט הקרח לכמה דקות, מערבלים אותם בעדינות במים כדי להבטיח שכולם מתקררים במים הקרים.
להעביר את השעועית הירוקה למגבת מטבח יבש לטפוח.
מעבירים אותם לקערת הגשה ומקררים.
בקערה בינונית, מקציפים יחד את שמן הזית, שרי וחומץ בלסמי. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
כאשר מוכן לשרת, להוסיף את גרגרי החיטה שעועית טפטוף עם ויניגרט. לזרוק לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך.