קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

סלט שעועית לבנה

סלט שעועית לבנה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . נסו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, סלט שעועית לבנה, ו סלט שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את השעועית, ארטישוק, זיתים, פלפלים, מלפפון, עגבניות, סלרי ובצל ירוק בקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לטאטא יחד את החומץ, חרדל דיז ' ון, פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, אבקת שום, פפריקה, מלח ופלפל בקערה קטנה. בהדרגה לשפוך שמן זית עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את הרוטב על הסלט, ומערבבים עד שכל החומרים מצופים. הקפיאו לפחות שעה אחת או לילה לפני ההגשה.