סלט שעועית לבנה עם פטריות שיטאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט שעועית לבנה עם פטריות שיטאקי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 194 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: מערבבים ומטגנים: שעועית ירוקה ופטריות שיטאקה, מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת, ו סלט דורה עם עדשים נבטים ופטריות שיטאקה.
הוראות
מברשת פטריות עם חלק מהשמן ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד, להסיר לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מניחים את השעועית החמה בקערה גדולה, מוסיפים פטריות, עשבי תיבול ועגבניות.
מקציפים יחד את מיץ הלימון, שמן זית ושום ושופכים על השעועית.
מוסיפים את הגבינה ואת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.