צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? סלט שעועית ניסואז יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עגבניות שרי, שן שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט שעועית ניסואז, שעועית ירוקה סלט Niçoise, ו שאריות שעועית ירוקה ניסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
תעשה אמבטיית מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
קרח
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את שני סוגי השעועית, מפחיתים את החום למדיום ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד שהפולים פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
4
מסננים ומניחים בקערת מי הקרח לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
כאשר השעועית הם קרירים, לנקז מיד ומניחים אותם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיף את השום, עגבניות, ויניגרט ולזרוק עד מעורב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
עגבנייה
שום
7
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
חותכים את החלק העליון 1/3 של ראשי שום לרוחב לחשוף את שיני.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
9
טפטוף כל ראש עם 1 כף שמן לעטוף בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
מניחים את השום על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך כ 40 דקות, או עד רך. אפשר להתקרר, ולאחר מכן לסחוט שיני שום מתוך עורם.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
אחסן את השום בניילון נצמד או מכוסה בשמן זית בצנצנת זכוכית. השום הקלוי ישמור על כ 2 שבועות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
שמן זית
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
12
מניחים את העגבניות המיובשות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
יוצקים את המים הרותחים על העגבניות המיובשות כדי לרכך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
מים
14
הסירו את העגבניות, שמרו את מי העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מים
15
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את העגבניות, בזיליקום, שום, חומץ, ו 6 כפות של מי עגבניות או מים רגילים ודופק עד חלקה. עם המנוע על נמוך, לאט להוסיף את השמן להתמזג עד ההלבשה הוא מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל.