סלט שעורה דרום-מערבי
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו את סלט שעורה דרום-מערבי. תמורת $1.02 למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 175 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -1 גרם שומן כל אחת. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם שעועית שחורה, גריסי פנינה, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטו-אובו . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 85% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם סלט שעורה עם ירקות , סלט פולי יער ושעורה , ודלעת ממולאת עם סלט שעורה .
הוראות
בסיר, הביאו את הציר לרתיחה. הוסיפו את השעורה. הנמיכו את האש; כסו ובשלו על אש קטנה במשך 40-45 דקות או עד שהמרק רך.
סננו ומצננים. בקערה גדולה, ערבבו את התירס, השעועית, הפלפלים, הבצל, הכוסברה והשום. הוסיפו את השעורה.
רגע לפני ההגשה, ערבבו את הסלסה, השמנת החמוצה ומיץ הליים; הוסיפו לתערובת השעורה.