סלט שרימפס-אדאם
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו רוטב סויה, מיץ לימון, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אדאמה חסילונים וייטנאמיים, אדאמה חם וסלט שרימפס, ו סלט שעועית עם שרימפס וסלסה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור אטריות לחתיכות גדולות.
מניחים אטריות במחבת nonstick גדולה, ומכסים עם מים רותחים. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
חותכים אטריות לחתיכות קטנות.
נגב מחבת יבשה עם מגבות נייר.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים אטריות מבושלות, פולי סויה, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים שום וחסילונים; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב.
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 2 כפות שמן, נשאר 1/4 כפית מלח, פלפל, ושאר החומרים. זרוק בעדינות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו