סלט שרימפס בגריל עם תירס ואבוקדו
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שרימפס, קליפת תפוז, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: סלט שרימפס בגריל עם תירס ואבוקדו, סלט תירס ברחוב בגריל עם שרימפס חמאה כוסברה, פיקו דה גאלו ופרה אבוקדו, ו שרימפס, תירס & סלט פסטה אבוקדו קליפורני & טיול אבוקדו יכול.
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
להקציף בשמן זית, ואז שמן כמהין, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה.
מוסיפים בצל פנינה ומרתיחים 3 דקות.
ניקוז; בצל מגניב מעט. מקלפים בצל, משאירים שורש שלם.
לעשות קדימה: רוטב ובצל יכול להתבצע 2 שעות קדימה. מכסים בנפרד ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.
הכן ברביקיו (חום בינוני). בצל חוט על שיפודים; שרימפס חוט על שיפודים נפרדים.
מניחים שיפודי בצל, שיפודי שרימפס, תירס, פרוסות לחם על 2 גליונות אפייה גדולים rimmed.
מברשת בצל, שרימפס, תירס, לחם עם שמן זית, ואז מפזרים מלח ופלפל.
מפזרים שרימפס משני הצדדים עם פפריקה מעושנת. בצל גריל ותירס עד מבושל דרך, כ 5 דקות לכל צד; פרוסות לחם גריל עד השחמה; ושרימפס גריל עד מבושל דרך, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים ירקות, שרימפס ולחם לעבודה על פני השטח.
חותכים גרעינים תירס את קלחי; מניחים גרעינים תירס בקערה גדולה מאוד.
הסר שרימפס ובצל משפדים ולהוסיף לקערה.
להוסיף mâche ואבוקדו לקערה. זרוק סלט עם מספיק רוטב למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מעבירים סלט למגש גדול עם מסגרת ומגישים עם לחם.
* זמין בכמה סופרמרקטים, שווקים איטלקיים, וחנויות מזון מיוחדות.
** זמין בכמה סופרמרקטים וחנויות מזון מיוחדות או באינטרנט מ tienda.com.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.