סלט שרימפס צונן
סלט שרימפס צונן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 425 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם בזיליקום, שום, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו סלט שרימפס צונן, סלט ראמן סרטן ושרימפס צונן עם רוטב צ'וקקה-סובה, ו מרק מלפפון צונן עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר. ממלאים סיר 4 ליטר עם מים ומביאים לרתיחה; מוסיפים מיץ לימון, קליפת לימון, שום, עלה דפנה, פלפל ומלח.
הוסף שרימפס, לכסות, להסיר מהחום ולתת לעמוד עד שרימפס מבושל, על 15 דקות.
מסננים ומגניבים 10 דקות, ואז מקררים 30 דקות. קו מגש גדול עם אבטיח ועגבניות. למעלה עם שרימפס, פטה ובזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו