קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות69
סוגי מאכליםסלט
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סלט תבשיל שעועית מחרוזת

סלט תבשיל שעועית מחרוזת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו סלט קדירת שעועית מחרוזת. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 3 מנות עם 269 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, פטריות פורצ'יני, רוטב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 86%. מתכונים דומים: סלט שעועית מחרוזת, סלט שעועית מחרוזת צרפתית, ו סלט פטריות ושעועית מחרוזת.

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים וכמה חופן קרח, מניחים בצד. הביאו סיר מים גדול לרתיחה רותחת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים קורט מלח כבד,השעועית הירוקה והפלפלים. מערבבים להמסת המלח ומבשלים את הירקות עד שהם בהירים ועדיין פריכים, רק כמה דקות. בעזרת מסננת או כף מחוררת, העבירו את הירק לקערת מי הקרח כדי למנוע מהם לבשל יתר על המידה. לאחר שהירקות מתקררים מוציאים אותם לתבנית מרופדת במגבת נייר ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כדי להכין את הפטריות: בסיר קטן על חום בינוני להוסיף 2 כוסות מים, חומץ, פטריות, שום, טימין 1 כפית מלח. מערבבים להמסת המלח, מכסים ומבשלים על אש בינונית למשך 15 דקות. מכבים את האש ונותנים לו לנוח מכוסה עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מנערים את עודפי הנוזלים מהפטריות ומוסיפים אותם לקערה גדולה יחד עם הירקות המבושלים ורוטב החווה המקורי של העמק הנסתר. זורקים ומגישים עם בצל מטוגן שמפוזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
בצל מטוגןבצל מטוגן
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה