סלט תמנון (Ensalada de Pulpo)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלט תמנון (Ensalada דה פולפו). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 340 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם עגבניות, אורגנו, כמה עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פפאיה טרופית, סלט אבוקדו ופולפו, סלט תמנון, ו סלט תמנון (טאקו סו).
הוראות
מחממים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים את התמנון הגולמי במים רותחים, להחזיר את המים לרתיחה, ומרתיחים במשך 2 דקות. ואז להסיר את התמנון מן הסיר והמקום להתקרר על מחבת גיליון. זרוק את מי הבישול.
חותכים את התמנון לחתיכות גדולות, משליכים כל דבר שאינו נראה כמו בשר (קרביים, מקור, וכו'.) שאיכשהו החליק על ידי תהליך הניקוי.
מניחים את חתיכות התמנון על מיטת עשבי תיבול.
אופים: להכין מיטה של עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, אורגנו טרי) בתנור הולנדי קטן או תבשיל מכוסה.
מניחים את חתיכות התמנון על גבי עשבי תיבול, מכסים ואופים בתנור 121° (120°C) במשך 1 3/4 שעות, עד במכרז (להתאים את זמן הבישול עבור תמנונים קטנים או גדולים יותר).
הכינו את חתיכות התמנון האפויות:
הסר את החתיכות של תמנון למחבת גיליון להתקרר. כאשר קר לגעת, למשוך את כל חתיכות ג ' לטין המקיפים את החתיכות של התמנון כי אתה לא רוצה לאכול. (זה דבר מרקם. אם לא אכפת לך מהמרקם, אל תדאג, זה טעים.)
אתם יכולים גם להבחין בחתיכות קטנות ועגולות של בשר שנראות כמו עיניים. אלו לא עיניים, אלא חתיכות מכוסות היניקה של התמנון על הזרועות. הם גם טעימים, בדיוק כמו שאר התמנון.
חותכים את הבשר לחתיכות 1/2 אינץ'. אתה צריך להיות קרוב 2 כוסות של בשר תמנון קצוץ.
שלב עם מרכיבים שנותרו (למעט עגבניות) וצינה:
מניחים את התמנון קצוץ לתוך קערה גדולה, לא תגובתי.
מוסיף את המלפפונים, בצל ירוק, בצל ירוק, כוסברה, אורגנו מיובש, וחלפיניו.
מוסיפים את מיץ הסיד, חומץ סיידר, שמן זית, קמצוץ מלח ומערבבים לשלב. כיסוי וצינה במשך 2 שעות או לילה.
כדי לשרת, מערבבים את העגבניות הקצוצות.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.