סלט תפוחי אדמה Poblano
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Poblano. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 269 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תירס אוזניים, תפוחי אדמה חדשים, מיונז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו סלט תפוחי אדמה Poblano, סלט תפוחי אדמה Poblano, ו סלט בטטה Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים מלוחים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים עד רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 עד 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ולתת להתקרר מעט.
בינתיים, מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני גבוה.
מוסיפים את התירס לגריל ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד משחימים באופן שווה על כל הצדדים, כ -10 דקות.
שים את תפוחי האדמה בקערת הגשה גדולה. באמצעות סכין חדה, בזהירות לחתוך את הגרעינים את הקורים ולהוסיף אותם לקערה.
מוסיף את צ ' ילי poblano, בצל ירוק, שמנת חמוצה, מיונז וכוסברה, לקפל יחד. מתבלים את סלט תפוחי האדמה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ומגישים.