סלט תפוחי אדמה אפוי
סלט תפוחי אדמה אפוי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמנת, פלפל, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. נסו סלט תפוחי אדמה אפוי (נעשה בדרך שלי ), סלט תפוחי אדמה אפוי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים, מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד רק מזלג מכרז.
הסר מים רותחים מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
בעוד תפוחי אדמה הם בישול וקירור, בייקון ומטגנים במחבת nonstick גדולה, להסיר צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. מסננים שומן בייקון, להזמין 3 כפות במחבת.
מחממים שומן בייקון ומטגנים את תפוחי אדמה עד חום זהוב בהיר.
הסר מגבת נייר מצופה צלחת להתקרר, העונה עם קמצוץ של מלח.
מערבבים שמנת חמוצה, מיונז, מלח חומץ לבן ופלפל בקערה קטנה. קוצצים בייקון ובצל ירוק.
שלב תפוחי אדמה רוטב, להתאים תיבול לפי הצורך. מקררים במשך 1 שעה, למעלה עם בייקון ובצל ירוק לפני השירות.