סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט צ'ילה
סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט צ'ילה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, עגבניות רומא, תערובת פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל עם ויניגרט צ'ילה, סלט בטטה בגריל עם ויניגרט צ'ילה-ליים, ו סלט תפוחי אדמה בגריל עם בייקון-ויניגרט בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. מילואים 2 כפות של צ 'ילי Vinaigrette צ' ילי; מילואים הנותרים צ ' ילי לסלט. הפוך ויניגרט צ ' ילה.
מניחים תפוחי אדמה בסל גריל (גריל "ווק").
טפטוף בשמן; מפזרים מלח. שייק סל לערבב ולהפוך תפוחי אדמה.
מכסים וגריל תפוחי אדמה 4 עד 6 אינץ ' מחום בינוני 25 עד 30 דקות, טלטול סל או ערבוב תפוחי אדמה מדי פעם, עד למכרז.
להוסיף פלפל לסל במשך 5 דקות האחרונות של צלייה.
מניחים ויניגרט צ 'ילה בקערה גדולה; מערבבים עגבניות וצ' ילי ירוק שנותר.
מוסיפים תפוחי אדמה ופלפל פעמון לתערובת עגבניות בקערה; לזרוק לערבב.