אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו בצל, חרדל דגנים מלאים, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , כריך ביצים פתוחות עם בייקון, אספרגוס ופסטו , וזרי בייקון וביצים .
הוראות
1
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך מזלג, כ-15 דקות. בינתיים, מקפיצים את הבייקון במחבת על אש נמוכה עד שהוא פריך, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
(מומלץ: מוכן)
2
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
שמים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש, מכסים ומניחים לעמוד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
קישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
4
מסננים ומפעילים מתחת למים קרים להתקררות; לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
5
מסננים את תפוחי האדמה (לא שוטפים), מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומצננים 6 עד 8 דקות. מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המיונז, החרדל, בצל ירוק, בצל אדום, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.