קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה

סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו בצל, חרדל דגנים מלאים, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , כריך ביצים פתוחות עם בייקון, אספרגוס ופסטו , וזרי בייקון וביצים .

הוראות

1
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך מזלג, כ-15 דקות. בינתיים, מקפיצים את הבייקון במחבת על אש נמוכה עד שהוא פריך, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשותפילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
(מומלץ: מוכן)(מומלץ: מוכן)
2
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
שמים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש, מכסים ומניחים לעמוד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשותפילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
4
מסננים ומפעילים מתחת למים קרים להתקררות; לקלף ולקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
5
מסננים את תפוחי האדמה (לא שוטפים), מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומצננים 6 עד 8 דקות. מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המיונז, החרדל, בצל ירוק, בצל אדום, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה1 קילו שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
לחם כריך שבע דגניםלחם כריך שבע דגנים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
16 רצועות פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי16 רצועות פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
16 (6 אינץ') שיפודים16 (6 אינץ') שיפודים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
(Tart 'n' Tinys)(Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומוסיפים את הבייקון והביצים הקשות; מקפלים פנימה את תערובת המיונז.
מרכיבים שתצטרך
לחם כריך שבע דגניםלחם כריך שבע דגנים
1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)1/2 כוס מים חמים (115 מעלות פרנהייט)
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעיםזיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
7
מגישים בטמפרטורת החדר.
8
צילום מאת אנה וויליאמס