סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, סלט תפוחי אדמה בייקון וביצה עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 660 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -53 גרם שומן . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ושישה יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו בצל, חרדל דגנים מלאים, מיונז ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סופלה ביצים עם בייקון ואספרגוס , כריך ביצים פתוחות עם בייקון, אספרגוס ופסטו , וזרי בייקון וביצים .
הוראות
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך מזלג, כ-15 דקות. בינתיים, מקפיצים את הבייקון במחבת על אש נמוכה עד שהוא פריך, כ-12 דקות.
שמים את הביצים בסיר קטן ומכסים במים קרים. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהאש, מכסים ומניחים לעמוד 6 דקות.
מסננים ומפעילים מתחת למים קרים להתקררות; לקלף ולקצוץ.
מסננים את תפוחי האדמה (לא שוטפים), מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומצננים 6 עד 8 דקות. מערבבים בקערה קטנה את החומץ, המיונז, החרדל, בצל ירוק, בצל אדום, סוכר ומלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומוסיפים את הבייקון והביצים הקשות; מקפלים פנימה את תערובת המיונז.