סלט תפוחי אדמה גרמני
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים אירופאיים, אז נסו סלט תפוחי אדמה גרמני. תמורת 1.96 דולר למנה , תקבלו תוספת ל-8 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 332 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום העצמאות ה-4 ביולי . מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כ -35 דקות . 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש בייקון, בצל, חרדל דיז'ון ועלי פטרוזיליה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 59% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פנקייקים בננה נוטלה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות פריקדלן , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חממו מראש את הגריל לגובה גבוה.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם הבצל הסגול ומכסים במים קרים. מבשלים על רשתות הגריל או על להבה עד שהם רכים.
סננו, זרקו את הבצל וחתכו את תפוחי האדמה לקוביות כשהם קרים מספיק כדי לטפל בהם.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומכסים לשמירה על חום.
מניחים מחבת גדולה על רשתות הגריל.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מוסיפים את הבצל האדום לשומן הבייקון המטוגן ומבשלים עד לריכוך, כ-3 עד 4 דקות. מוסיפים בזהירות את החומץ והחרדל ומבשלים עוד 2 דקות.
טורפים פנימה את השמן ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מוסיפים את הרוטב החם לתפוחי האדמה ומערבבים בעדינות כדי לצפות אותו. מקפלים פנימה את הבצל הירוק והפטרוזיליה. מתבלים שוב במלח ופלפל לפי הטעם.