קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני

סלט תפוחי אדמה גרמני
אף פעם אי אפשר לאכול יותר מדי מתכונים אירופאיים, אז נסו סלט תפוחי אדמה גרמני. תמורת 1.96 דולר למנה , תקבלו תוספת ל-8 סועדים. שומרים על הגזרה שלכם? מתכון זה, ללא גלוטן וללא מוצרי חלב, מכיל 332 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום העצמאות ה-4 ביולי . מההכנה ועד להצלחת, המתכון אורך כ -35 דקות . 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש בייקון, בצל, חרדל דיז'ון ועלי פטרוזיליה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 59% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פנקייקים בננה נוטלה בסגנון גרמני , קציצות בשר גרמניות פריקדלן , וציפוי לעוגת שוקולד גרמנית .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
חממו מראש את הגריל לגובה גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול עם הבצל הסגול ומכסים במים קרים. מבשלים על רשתות הגריל או על להבה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
סננו, זרקו את הבצל וחתכו את תפוחי האדמה לקוביות כשהם קרים מספיק כדי לטפל בהם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומכסים לשמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מניחים מחבת גדולה על רשתות הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
8
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מוסיפים את הבצל האדום לשומן הבייקון המטוגן ומבשלים עד לריכוך, כ-3 עד 4 דקות. מוסיפים בזהירות את החומץ והחרדל ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10
טורפים פנימה את השמן ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
מוסיפים את הרוטב החם לתפוחי האדמה ומערבבים בעדינות כדי לצפות אותו. מקפלים פנימה את הבצל הירוק והפטרוזיליה. מתבלים שוב במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר