סלט תפוחי אדמה גרמני בישול איטי
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש חומץ סיידר, סלרי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני מבשל איטי, סלט תפוחי אדמה גרמני בישול איטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני בישול איטי.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך; להסיר מחבת עם כף מחורץ לנקז על מגבות נייר. מבשלים בצל וסלרי בטפטפי בייקון 5 עד 8 דקות על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך-מכרז.
מפזרים מלח, זרעי סלרי ופלפל. מכסים ומקררים בייקון.
שכבה חצי כל אחת מתערובת תפוחי האדמה והבצל בבישול איטי של 3 עד 4 ליטר. חזור על שכבות.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות.
הסר תפוחי אדמה מן התנור, באמצעות כף מחוררת.
מערבבים סוכר, קורנפלור וחומץ בקערה קטנה; מערבבים לתוך נוזל בתנור. מערבבים בבייקון. מקפלים בעדינות תפוחי אדמה. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה התעבו.
מפזרים פטרוזיליה. סלט תפוחי אדמה יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.