סלט תפוחי אדמה גרמני חם
סלט תפוחי אדמה גרמני חם יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 314 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר. בטפטופים מטגנים בצל עד שהוא רך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את המים, החומץ, הסוכר, הפטרוזיליה והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
בינתיים, בסיר גדול, מבשלים תפוחי אדמה בכמות קטנה של מים עד שהם רכים, כ -4 דקות; מסננים.
מוסיפים לרוטב את תפוחי האדמה, הפימינטוס והבייקון; זורקים בעדינות לציפוי.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![בודגה נורטון ברוט רוז]()
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.