סלט תפוחי אדמה גרמני חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו סלט תפוחי אדמה גרמני חריף. מנה אחת מכילה 290 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא חלב זה משרת 6 . מתכון זה מ טעם הבית דורש רצועות בייקון, סלרי, סוכר ומלח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. הציון הזה די טוב. סלט תפוחי אדמה גרמני חריף, סלט תפוחי אדמה חריף, ו סלט תפוחי אדמה חריף דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה; מניחים בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-40 דקות או עד שהם רכים אך יציבים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הבייקון על אש בינונית עד שהוא פריך.
מוציאים למגבות נייר; מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר בייקון; להפריש.
בטפטופים מטגנים בצל וסלרי עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח, סוכר, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים מים וחומץ. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסננים תפוחי אדמה; פורסים ומניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבייקון והרוטב; זורקים בעדינות לציפוי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.