סלט תפוחי אדמה ופרושוטו שמנת
ניתן להכין את המתכון לסלט תפוחי אדמה שמנת ופרושוטו תוך שעה ו-34 דקות בערך . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך בצל ירוק, תפוחי אדמה בליס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . מתכונים דומים: סלט אנדיב צלוי עם פרושוטו, תאנים ופיסטוקים , דלעת צלויה, סלט פרושוטו וגבינת עיזים , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מברישים נייר אפייה בשמן זית ומניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על התבנית.
אופים בתנור עד שהשומן מתרכך והפרושוטו פריך, 12 עד 14 דקות.
מוציאים את הרצועות לרשת ומניחים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, מועכים ביד את הפרושוטו ומניחים בצד בקערה.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים יחד עם קורט מלח. מביאים לרתיחה ומנמיכים לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים במזלג, כ-15 דקות. קחו בחשבון שתפוחי האדמה ימשיכו להתבשל כשתוציאו אותם מהמים ואתם לא רוצים סלט תפוחי אדמה עיסתיים.
מסירים את תפוחי האדמה מהאש ומסננים במסננת.
מניחים את המסננת מעל הסיר הריק כעת כדי לאפשר ללחות להתאדות מתפוחי האדמה.
להכנת הרוטב: בקערה גדולה טורפים יחד את בצל ירוק, סוכר, מיונז, פפריקה מתוקה, חרדל טחון וחומץ תפוחים. טועמים ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחינות פלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מקררים לפחות שעה.
מוציאים ומפזרים מעל את הפרושוטו הפריך.