קושימומחה
מוכן ב1 ש, 34 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

סלט תפוחי אדמה ופרושוטו שמנת

סלט תפוחי אדמה ופרושוטו שמנת
ניתן להכין את המתכון לסלט תפוחי אדמה שמנת ופרושוטו תוך שעה ו-34 דקות בערך . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.19 דולר למנה. מנה אחת מכילה 481 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . כמה אנשים מאוד אהבו את ההידור הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . 79 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לך בצל ירוק, תפוחי אדמה בליס, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60% . מתכונים דומים: סלט אנדיב צלוי עם פרושוטו, תאנים ופיסטוקים , דלעת צלויה, סלט פרושוטו וגבינת עיזים , ומרק שעועית לבנה ושום עם תרד וטוסט פרושוטו פריך ורוזמרין-שום .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס
4
מברישים נייר אפייה בשמן זית ומניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 כוסות עגבניות משומרות מחית2 כוסות עגבניות משומרות מחית
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
5
אופים בתנור עד שהשומן מתרכך והפרושוטו פריך, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס
6
מוציאים את הרצועות לרשת ומניחים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, מועכים ביד את הפרושוטו ומניחים בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים יחד עם קורט מלח. מביאים לרתיחה ומנמיכים לרתיחה, מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים במזלג, כ-15 דקות. קחו בחשבון שתפוחי האדמה ימשיכו להתבשל כשתוציאו אותם מהמים ואתם לא רוצים סלט תפוחי אדמה עיסתיים.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
8
מסירים את תפוחי האדמה מהאש ומסננים במסננת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מניחים את המסננת מעל הסיר הריק כעת כדי לאפשר ללחות להתאדות מתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
10
להכנת הרוטב: בקערה גדולה טורפים יחד את בצל ירוק, סוכר, מיונז, פפריקה מתוקה, חרדל טחון וחומץ תפוחים. טועמים ולאחר מכן מתבלים במלח וכמה טחינות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
אבקת חרדלאבקת חרדל
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
לחם כריך שבע דגניםלחם כריך שבע דגנים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
12
מוציאים ומפזרים מעל את הפרושוטו הפריך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו