קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

סלט תפוחי אדמה לימון-שמיר

סלט תפוחי אדמה לימון-שמיר
סלט תפוחי אדמה לימון-שמיר נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני תוספת. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. ראש לחנות לאסוף תפוחי אדמה חדשים התינוק, בצל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם לימון ושמיר, סלט תפוחי אדמה לימון-שמיר, ו סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט שמיר לימון.

הוראות

1
מניחים את התינוק תפוחי אדמה חדשים בסיר גדול מלא מים מומלחים קרים ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים במשך כ 20 דקות. בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים,
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים מסננת מעל המים הרותחים ומבליחים את האפונה הירוקה למשך כ-45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה ירוקהאפונה ירוקה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מסננים תפוחי אדמה, מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד להתקרר מעט. לאחר תפוחי אדמה מתקררים מעט מוסיפים את הבצל האדום, שמיר, עירית, מיונז ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
שמירשמיר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מזלפים מיץ לימון וזורקים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון