סלט תפוחי אדמה ניסואז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה Niçoise. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 617 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, לימונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט ניסואז חם, סלט ניסואז, ו סלט ניסואז חם.
הוראות
מבשלים שעועית ירוקה בסיר גדול של מים רותחים רק עד רך-פריך, 7 עד 8 דקות.
מסננים, להתקרר בקערה של מי קרח, לנקז שוב, וצינה עד מוכן לשימוש.
שים תפוחי אדמה בסיר גדול, לכסות במים קרים, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים רק עד מכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
ניקוז. כשהם מספיק מגניבים לטפל, רבע תפוחי אדמה ולשים אותם בקערה גדולה.
יוצקים חומץ ושמן זית על תפוחי אדמה חמים; מוסיפים את הבצל, מערבבים בעדינות, ומניחים לעמוד עד שיתקרר.
בינתיים, לעשות איולי: קליפה לגרוס דק של 1 לימון ולסחוט מספיק לימונים כדי לקבל 7 כף. מיץ. במעבד מזון, מערבולת מיונז, מיץ לימון, חרדל, שום, 1/2 כפית. מלח, והרבה פלפל עד חלקה.
להוסיף גרידת לימון ודופק רק כדי להתמזג.
מערבבים תפוחי אדמה מגניבים עם 1 כוס איולי וצלפים. כיסוי; צמרמורת עד קור, יחד עם שאר איולי.
ממש לפני ההגשה, מערבבים בעדינות שעועית ירוקה, זיתים, יותר איולי אם הסלט יבש מדי, ויותר מלח ופלפל לפי הטעם.