סלט תפוחי אדמה סדוק
סלט תפוחי אדמה סדוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. אם יש לך תפוחי אדמה חדשים, בצל דק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. צ'יפס פלפל סדוק עם מטבל בצל, בזיליקום של Saag נסדק נקניק פלפל עם ניוקי תפוחי אדמה מתוקים, ו סלט גזר קלוי עם פלפל סדוק קרם פרש + ספר בישול סלט diy דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה החדשים במשך 15-20 דקות ואז לנקז ולחזור למחבת. קל לחבוט בכל תפוח אדמה עם מחית או מזלג כך שהם סדוקים אבל עדיין שלמים. חזור לחום ושפוך פנימה את היין הלבן. מרתיחים בעוז במשך 2-3 דקות עד שרוב היין התאדה. מערבבים את שמן הזית, בצל אדום קצוץ דק קטן ופטרוזיליה קצוצה בערך. עונה וזורקים יחד.