סלט תפוחי אדמה ספרדי
זה הוא מאוד סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך פלפל טחון, תפוחי אדמה, זיתים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה ספרדי, סלט תפוחי אדמה ספרדי מעושן, ו טונאן בסגנון ספרדי וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות; לנקז מגניב.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לתוך חניתות 1 אינץ'.
מניחים חניתות בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
הכן את המרינדה על ידי לטאטא יחד את חומץ היין הלבן, שמן זית, שום, מלח ופלפל. שמור 1 כף ושופכים את השאר על תפוחי האדמה ולהפוך בעדינות מעיל. מכסים ומקררים עד שמצוננים.
הסר תפוחי אדמה מהמקרר ולהביא לטמפרטורת החדר. סדר חניתות תפוחי אדמה על מגש הגשה.
ליבת תפוח וקוצצים דק; מוסיפים למרינדה שמורות. מערבבים בבייקון (או חזיר), זיתים ובצל. כף מעל תפוחי אדמה ומגישים.