קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סלט תפוחי אדמה ספרדי

סלט תפוחי אדמה ספרדי
המתכון סלט תפוחי אדמה ספרדי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ יין, דבש, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה ספרדי מעושן, Ensaladilla Rusa-סלט תפוחי אדמה ספרדי, ו סלט תפוחי אדמה ספרדי על ידי מייק-את הברזל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את החומץ, דבש וזעפרן בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מיד להסיר מהחום ולתת לשבת עד מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים את המיונז והשום עם תערובת הזעפרן בקערת ערבוב בינונית ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
זעפרןזעפרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מסננים וחותכים 1/2 אינץ ' עבה.
5
מניחים בקערה גדולה ומייד לקפל בתערובת המיונז, עגבניות, בצל, טימין ופטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o