סלט תפוחי אדמה ספרדי
המתכון סלט תפוחי אדמה ספרדי מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ יין, דבש, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט תפוחי אדמה ספרדי מעושן, Ensaladilla Rusa-סלט תפוחי אדמה ספרדי, ו סלט תפוחי אדמה ספרדי על ידי מייק-את הברזל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, דבש וזעפרן בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; מיד להסיר מהחום ולתת לשבת עד מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים את המיונז והשום עם תערובת הזעפרן בקערת ערבוב בינונית ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מבשלים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד במכרז.
מסננים וחותכים 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים בקערה גדולה ומייד לקפל בתערובת המיונז, עגבניות, בצל, טימין ופטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.