קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה עם בייקון ותפוחים

סלט תפוחי אדמה עם בייקון ותפוחים
סלט תפוחי אדמה עם בייקון ותפוחים לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. 225 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש טימין, בצל, תפוחי אדמה זהב יוקון, ושמן זית כתית מעולה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. סלט ברוקולי מגולח עם תפוחים ובייקון, סלט עוף פריך עם תפוחים ובייקון, ו סלט עוף מצופה פקאן עם תפוחים ובייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שלב את תפוחי האדמה ומספיק מים קרים כדי לכסות על ידי כמה סנטימטרים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
תוסיף קמצוץ מלח נדיב.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומכסים את המחבת. מבשלים במשך 15 דקות או עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לנקז היטב.
5
מבשלים את הבייקון: בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון במחבת כבדה על אש בינונית. לאחר מבושל, להסיר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שמור את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
ברגע שהבייקון יהיה מגניב, תחתוך אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
8
מבשלים את הבצל הקצוץ: מבשלים את הבצל בשומן במחבת על חום בינוני, עד שהתרכך ורק מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שלב מרכיבים בקערה: השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הבצל מהמחבת לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את התפוח הקצוץ לקערה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מוסיפים את תפוחי האדמה ובייקון קצוץ לבצל ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לשימור,לשימור,
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
12
מוסיפים את הבצלים הירוקים, שמן זית, חומץ, חרדל וקורנית. מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
13
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.