סלט תפוחי אדמה פיוז'ן אסייתי-גרמני
סלט תפוחי אדמה פיוז'ן אסייתי-גרמני נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך אבקת ווסאבי, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חביתת פיוז'ן אסיאתית / פריטטה {ארוחת בראנץ' וירטואלית לחג}, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ומבשלים כ -10 דקות. מערבבים את הירקות המעורבבים הקפואים, וממשיכים לבשל 10 עד 12 דקות, עד תפוחי אדמה וירקות במכרז.
חותכים תפוחי אדמה בעוד עדיין חם, לחתיכות 1 אינץ'. להפריש להתקרר.
מחממים את שמן הזית במחבת.
מניחים את הבצל במחבת, ומתבלים בשום, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד מכרז.
בקערה, לטאטא יחד את המיונז, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, שמן שומשום, רוטב חם, אבקת ווסאבי, זנגביל, וכורכום. מתבלים במלח ופלפל.
לזרוק את תערובת תפוחי אדמה וירקות מקורר עם בצל, תערובת מיונז, בשר חזיר וכוסברה עד מצופה באופן שווה. תרגע עד ההגשה.