סלט תפוחי אדמה פסטו
סלט תפוחי אדמה פסטו יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ופלפל, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה פסטו, סלט תפוחי אדמה פסטו, ו סלט תפוחי אדמה פסטו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסל קיטור גדול מעל מים רותחים ואדים במשך 20 דקות, או עד שהם מבושלים אם כי, אבל העורות נשארים ללא פגע. שים אותם בצד עד שהם יהיו מספיק מגניבים לטפל בהם. רבע מתפוחי האדמה ולשים אותם בקערה גדולה.
מוסיפים את הפלפלים ואת הפסטו וזורקים בעדינות לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקררים.
טוסט צנוברים במחבת יבשה על חום בינוני עד חום ריחני וזהוב, ערבוב לעתים קרובות, על 3 דקות. במעבד מזון, לעבד את צנוברים ואת השום עד טחון.
מוסיפים את הבזיליקום, גבינת פרמזן ומיץ לימון ומעבדים עד טחון דק. עם מעבד על, לאט לשפוך את השמן במורד מצנח המזון. תהליך עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.