סלט תפוחי אדמה קוב
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו סלט קוב תפוחי אדמה. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 68 גרם שומן, ובסך הכל של 748 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית וחומץ ההלבשה, מיץ לימון, גבינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תפוחי אדמה קוב, סלט תפוחי אדמה קוב, ו סלט תפוחי אדמה קוב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים מומלחים רותחים לכיסוי 30 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומצננים מעט. מקלפים וחותכים לקוביות.
מפזרים תפוחי אדמה באופן שווה עם 3/4 כפית מלח.
יוצקים 1 כוס רוטב על תפוחי אדמה; לזרוק בעדינות. הניחו בצד את ההלבשה שנותרה. כיסוי תערובת תפוחי אדמה; צמרמורת לפחות 2 שעות או לילה.
מסדרים ירקות סלט באופן שווה על מגש הגשה גדול. מקלפים וקוצצים אבוקדו; זורקים עם מיץ לימון.
מסדרים תפוחי אדמה, אבוקדו, עגבניות, ו -4 המרכיבים הבאים בשורות מעל ירקות סלט.