אם יש לך מלח, חומץ סיידר, ביצים מבושלות קשה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם Healthified, סלט תפוחי אדמה קלאסי, ו סלט תפוחי אדמה קלאסי.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר 4 ליטר; מוסיפים מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד מכרז.