קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה של הרבי עם ויניגרט בייקון חם

סלט תפוחי אדמה של הרבי עם ויניגרט בייקון חם
סלט תפוחי אדמה של הרבי עם ויניגרט בייקון חם עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 260 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, טימין, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 40%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה, תרד ופלפל אדום עם ויניגרט בייקון חם, סלט פריזי עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט תרד עם ויניגרט בייקון חם.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים בגודל 2 אינץ'. מתבלים בנדיבות את המים במלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מניחים את הבייקון במחבת קרה והופכים לאש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים למחבת את שמן הזית והטימין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
קולים את הבייקון והטימין עד שרק מתחילים להיות פריכים, בערך 7 דקות; אנחנו רוצים לעבד את הבייקון לאט. לאחר שהבייקון הפך חלק מהשומן שלו, הוסיפו את הבצל לבייקון ובשלו עד לריכוך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את החומץ, החמאה והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
6
לאחר שתפוחי האדמה מבושלים, מסננים אותם ומוסיפים מיד לתבנית עם הבייקון המוקפץ. מערבבים לציפוי, מתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את שאר עשבי התיבול הטריים, זורקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
8
סלט זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.
1
הוספת תפוחי האדמה כשהם עדיין חמים תעזור להם לספוג את טעמי הוויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים