קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

סלט תפוחי האדמה של ז'אן

סלט תפוחי האדמה של ז'אן
סלט תפוחי האדמה של ז'אן נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סלרי, קישוטים: עלי חסה ביב, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי האדמה של סבתא ז'אן, סלט הכרוב הסיני של ז'אן, ו סלט הכרוב של ז'אן ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תביא תפוחי אדמה, 1/2 כפית. מלח, ומים לכיסוי לרתיחה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית, ומבשלים 10 עד 15 דקות או סתם עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר נירוסטה. (אין להשתמש טפלון.)
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף מים לעומק של 3 אינץ'. מביאים לרתיחה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, קוצצים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מסננים ביצים, ומחזירים למחבת. ממלאים מחבת עם מים קרים וקרח. הקש על כל ביצה בחוזקה על השיש עד שנוצרים סדקים בכל הקליפה. לקלף תחת מים זורמים קרים. קוצצים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(קיבלר)(קיבלר)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מערבבים יחד ביצים, בצל ירוק, פלפל, סלרי וגזר בקערה גדולה; מוסיפים תפוח אדמה, מערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים יחד מיונז, פלפל, ואת הנותרים 1 כפית. מלח; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה, מערבבים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח לפי הטעם. מכסים ומצננים 1 1/2 עד 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מקשטים, אם רוצים.