סלט תפוחי האדמה של ז'אן נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, וצמחוני תוספת. מתאים ל-8 ומחירו 70 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם סלרי, קישוטים: עלי חסה ביב, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תפוחי האדמה של סבתא ז'אן, סלט הכרוב הסיני של ז'אן, ו סלט הכרוב של ז'אן ז' ורז'וונגריכטן עם פרמזן ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תביא תפוחי אדמה, 1/2 כפית. מלח, ומים לכיסוי לרתיחה בתנור הולנדי גדול על אש בינונית, ומבשלים 10 עד 15 דקות או סתם עד שהם רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מניחים ביצים בשכבה אחת בסיר נירוסטה. (אין להשתמש טפלון.)
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הוסף מים לעומק של 3 אינץ'. מביאים לרתיחה; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
בינתיים, קוצצים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מסננים ביצים, ומחזירים למחבת. ממלאים מחבת עם מים קרים וקרח. הקש על כל ביצה בחוזקה על השיש עד שנוצרים סדקים בכל הקליפה. לקלף תחת מים זורמים קרים. קוצצים ביצים.
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים יחד מיונז, פלפל, ואת הנותרים 1 כפית. מלח; מוסיפים לתערובת תפוחי האדמה, מערבבים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח לפי הטעם. מכסים ומצננים 1 1/2 עד 24 שעות לפני ההגשה.