סלט תפוחים סתיו
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? סלט תפוח בסתיו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, אנדיב בלגי, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט תפוחים סתיו, סתיו תפוח & סלט תרד, ו סתיו תפוח וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב 2 עוז. גבינה עם חומץ ושמן זית, באמצעות מזלג כדי לרסק גבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בקערה אחרת, לזרוק תפוחים ואת endive עם חצי ההלבשה, ולאחר מכן לחלק באופן שווה על 4 צלחות. קרמבל הנותרים 2 עוז. גבינה על כל סלט העליון עם אגוזי מלך, ואז לטפטף עם רוטב הנותרים.