סלט תרד, אגס ופנצ'טה
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? סלט תרד, אגס ופנצ'טה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך גבינת עיזים קלה, אגס bosc, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק תרד ואגסים עם פנצ'טה, אגס, ארוגולה וסלט פנצ'טה, ו אגס, פנצ'טה וסלט אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה על אש בינונית גבוהה, לבשל pancetta, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, 2 עד 3 דקות.
מעבירים למגבת נייר לניקוז.
בטל את כל אבל 1/2 כף. שמן מפן.
מוסיפים שאלוט ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד רך, 1 עד 2 דקות.
הסר מן החום להקציף בשמן, חומץ, חרדל, טימין. מתבלים במלח ופלפל.
שים תרד ופרוס אגס בקערה גדולה בעדינות לזרוק עם רוטב. סדר סלט על צלחות. פירורי גבינת עיזים למעלה ומפזרים פנקטה.