קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

סלט תרד באביב

סלט תרד באביב
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 44%. מתכונים דומים: סלט תרד באביב עם תותים, תרד מוקפץ באביב, ו תרד, חומוס ובטטה (המכונה גם אביב במרוקו).

הוראות

1
פירס שיני שום בסכין; מניחים בתבנית אפייה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
סכיןסכין
2
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20 דקות. מגניב. מועכים בעזרת מזלג להסרת עיסה; זורקים קליפות ומניחים את העיסה בצד. במחבת מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
הסר בייקון למגבת נייר לניקוז; שמור 2 כפיות טפטופים. בקערה, מקציפים מיונז, שמנת חמוצה וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מוסיפים תערובת רוטב לסלט, מיץ לימון, חומץ, פלפל, עיסת שום וטפטופי בייקון שמורים; מערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות. זורקים תרד וכרוב בקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סלט רוטב לערבבסלט רוטב לערבב
טיפות בייקוןטיפות בייקון
מיץ לימוןמיץ לימון
כרובכרוב
תרדתרד
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תפוזים, פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
כתוםכתום
בצלבצל
6
מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
7
מזלפים רוטב או מגישים בצד.

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
ממוקם בלב עמק הנהר הרוסי, לגונה ראנץ ' ויניארד היה ביתם של שרדונה ברמה עולמית במשך 30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמתגלגל מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות פריכה לטעמי פירות בשלים. ביטוי אלגנטי לכרם שמו, כרם לגונה ראנץ ' שרדונה הוא יין מאוזן ויוקרתי במיוחד. נפתח בתווים של תפוח, אגס, חבוש ומנדרינה, ממוסגרים בנימות מתוקות של תבלין אסייתי. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש תחושת פה אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.