קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות23
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט תרד ברמודה

סלט תרד ברמודה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לך פטריות, סוכר, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו ה "וויילנד" בצבע שחור ברמודה., תבשיל בטטה (ברמודה), ו עוגת ברמודה רום עם רוטב קרמל רום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ביצים בסיר ומכסים לחלוטין במים קרים. מביאים מים לרתיחה. מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מים חמים, וקריר. לאחר קרירות, לקלף וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
5
הכן את הרוטב בבלנדר על ידי שילוב של בצל, סוכר, מלח, שמן, חומץ, פלפל, זרעי סלרי וחרדל דיז ' ון. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערת סלט גדולה, לשלב את הביצים, בייקון, תרד, קרוטונים ופטריות. לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים מספיק רוטב על סלט כדי מעיל קל. לזרוק ולהגיש.