סלט תרד ברמודה
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם יש לך פטריות, סוכר, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו ה "וויילנד" בצבע שחור ברמודה., תבשיל בטטה (ברמודה), ו עוגת ברמודה רום עם רוטב קרמל רום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים לחלוטין במים קרים. מביאים מים לרתיחה. מכסים, מסירים מהחום, ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, וקריר. לאחר קרירות, לקלף וקוצצים.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
הכן את הרוטב בבלנדר על ידי שילוב של בצל, סוכר, מלח, שמן, חומץ, פלפל, זרעי סלרי וחרדל דיז ' ון. להתמזג עד חלקה.
בקערת סלט גדולה, לשלב את הביצים, בייקון, תרד, קרוטונים ופטריות. לזרוק לערבב.
יוצקים מספיק רוטב על סלט כדי מעיל קל. לזרוק ולהגיש.