קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סלט תרד ואורזו

סלט תרד ואורזו
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך חומץ בלסמי, זיתים יווניים קלמטה, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. סלט תרד אורזו, סלט תרד ואורזו, ו סלט תרד ואורזו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את פסטה orzo: להביא לסיר של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תוסיף את האורזו לסיר. להשאיר חשוף, לבשל על חום גבוה עם רתיחה נמרצת במשך 8-10 דקות עד אל דנטה (מבושל, אבל עדיין קצת מוצק).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
ניקוז. יש לשטוף במים קרים כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
טוסט צנוברים: טוסט צנוברים על ידי חימום מחבת קטנה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים מדי פעם עד שהצנוברים משחימים קלות. שים לב או שתשרוף את הצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6
פורה חצי התרד עם 1 כף שמן זית, לערבב עם orzo: לקחת חצי התרד purée אותו במעבד מזון או בלנדר, הוספת כף אחת של שמן זית. בקערה גדולה המגישה מערבבים את תערובת שמן התרד פירה עם אורזו מבושל עד הפסטה מצופה היטב עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים בצל, פטה, צנוברים, זיתים, תרד שנותר עם orzo: בערך לקצוץ את החצי השני של התרד. ואז בעדינות לערבב את התרד, את הבצל האדום, גבינת פטה, צנוברים, ואת זיתים קלמטה עם orzo.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
הפוך ההלבשה: בצנצנת קטנה, לשלב את שמן זית שנותר (2 כפות), חומץ בלסמי, חומץ יין אדום, חרדל, בזיליקום יבש, טרגון מיובש. שים מכסה על הצנצנת ונער לשלב. (אתה יכול גם פשוט לטאטא יחד מרכיבים אלה בקערה קטנה, אבל שיטת הצנצנת עובדת נהדר כדי לקבל תחליב טוב.)
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
טרגון מיובשטרגון מיובש
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים מעל תערובת תרד אורזו ומערבבים בעדינות עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
2
להירגע לפחות שעה לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.