סלט תרד ואורזו
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך חומץ בלסמי, זיתים יווניים קלמטה, צנוברים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. סלט תרד אורזו, סלט תרד ואורזו, ו סלט תרד ואורזו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מבשלים את פסטה orzo: להביא לסיר של מים מומלחים לרתיחה מתגלגלת (1 כף מלח על כל 2 ליטרים של מים).
תוסיף את האורזו לסיר. להשאיר חשוף, לבשל על חום גבוה עם רתיחה נמרצת במשך 8-10 דקות עד אל דנטה (מבושל, אבל עדיין קצת מוצק).
ניקוז. יש לשטוף במים קרים כדי להתקרר במהירות.
טוסט צנוברים: טוסט צנוברים על ידי חימום מחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים מדי פעם עד שהצנוברים משחימים קלות. שים לב או שתשרוף את הצנוברים.
פורה חצי התרד עם 1 כף שמן זית, לערבב עם orzo: לקחת חצי התרד purée אותו במעבד מזון או בלנדר, הוספת כף אחת של שמן זית. בקערה גדולה המגישה מערבבים את תערובת שמן התרד פירה עם אורזו מבושל עד הפסטה מצופה היטב עם פירה.
מערבבים בצל, פטה, צנוברים, זיתים, תרד שנותר עם orzo: בערך לקצוץ את החצי השני של התרד. ואז בעדינות לערבב את התרד, את הבצל האדום, גבינת פטה, צנוברים, ואת זיתים קלמטה עם orzo.
הפוך ההלבשה: בצנצנת קטנה, לשלב את שמן זית שנותר (2 כפות), חומץ בלסמי, חומץ יין אדום, חרדל, בזיליקום יבש, טרגון מיובש. שים מכסה על הצנצנת ונער לשלב. (אתה יכול גם פשוט לטאטא יחד מרכיבים אלה בקערה קטנה, אבל שיטת הצנצנת עובדת נהדר כדי לקבל תחליב טוב.)
יוצקים מעל תערובת תרד אורזו ומערבבים בעדינות עד משולב היטב.
להירגע לפחות שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן
שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.