סלט תרד מושלם
סלט תרד מושלם יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, בייקון מפולפל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מיני קישים עם תרד, בייקון ופרמזן: מושלם לבראנץ', סלט תרד יווני בסלט תרד פילו Cupgreek מיני ב Mi, ו סלט קראנץ ' סיני-סלט פריך עם רוטב מזרחי מושלם עבור אחר צהריים קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הביצים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. ואז לכבות את החום ולאפשר לשבת במים במשך 20 דקות.
מסננים את המים ומוסיפים קרח על גבי הביצים.
מטגנים את הבייקון במחבת עד פריך / לעיס.
מסננים את השומן לקערה ושמורה. תן למחבת לנגב עם נייר מטבח.
חותכים את הבצל האדום דק מאוד, ולאחר מכן להוסיף למחבת. מבשלים לאט עד הבצלים הם caramelized ומופחת.
פורסים את הפטריות ומוסיפים אותן למחבת עם מעט שומן בייקון שמורות במידת הצורך. מבשלים לאט עד קרמל וחום.
הסר לצלחת ולהניח בצד. קוצצים את הבייקון. לקלף ולפרוס את הביצים.
מוסיפים 3 כפות של שומן בייקון שמורות, חומץ, סוכר, דיז ' ון ומלח לסיר קטן או מחבת על אש בינונית-נמוכה.
להקציף יחד ולחמם ביסודיות עד מבעבע.
מוסיפים את התרד לקערה גדולה. מסדרים את הבצלים, הפטריות והבייקון למעלה.
יוצקים את הרוטב החם מעל; לזרוק לשלב. מסדרים את הביצים מעל ומגישים.
למנה: קלוריות 270; סה "כ שומן 22.5 גרם; שומן רווי 7.5 גרם; חלבון 10 גרם; פחמימות סה" כ 7 גרם; סוכר: 2 גרם; סיבים 2 גרם; כולסטרול 123 מיליגרם; נתרן 526 מיליגרם