סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה
סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב בייקון מחבת עם ביצה קשה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 348 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, בייקון, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט תרד חם עם בייקון, פטריות וביצים קשות, בייקון מעושן כפול עטוף פילה מיניון עם פטריות קרמל עם גבינה כחולה, ו בייקון מושלך, ביצה קשה וסלט תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים את הביצים במים, מביאים לרתיחה, לכבות את החום, לכסות ולתת לשבת במשך 7 דקות.
להעביר את הביצים למים קרים ולתת מגניב מספיק כדי להחזיק.
הסר את הקליפות מהביצים והפרוס.
בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת ולהניח בצד הזמנת 2 כפות של שומן חזיר.
לקרמל את הבצל בשומן בייקון שנותר ולהניח בצד.
Caramelize את הפטריות בשומן בייקון שנותר ולהניח בצד.
מוסיף את החומץ למחבת ו deglaze זה.
מוסיפים את השומן השמורה בייקון, סוכר, חרדל, שום ועונה עם מלח ופלפל ולהסיר מחום.
להרכיב סלט ולזרוק עם רוטב.