סלט תרד עם רוטב בייקון חם
סלט תרד עם רוטב בייקון חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 367 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו תרד צעיר, ביצים, בייקון עבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה די טוב. נסו סלט תרד עם רוטב בייקון חם, סלט תרד עם רוטב בייקון חם, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוציאים את הגבעולים מהתרד ושוטפים,מסננים ומייבשים היטב.
מניחים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד.
מניחים את הביצים לתוך קומקום חשמלי ומכסים במים קרים על ידי לפחות 1 אינץ'. הפעל את הקומקום. ברגע שהמים מגיעים לרתיחה, הקומקום יכבה את עצמו. השאירו את הביצים במים למשך 15 דקות.
מוציאים ומקלפים את הקליפה. פורסים כל ביצה ל 8 חתיכות ומניחים בצד.
בזמן שהביצים מתבשלות, מטגנים את הבייקון ומוציאים למגבת נייר לניקוז, ושומרים 3 כפות מהשומן הניתן. מפוררים את הבייקון ומניחים בצד.
מעבירים את השומן לסיר קטן על אש נמוכה ומקציפים פנימה את חומץ היין האדום, הסוכר וחרדל דיז ' ון. מתבלים בקמצוץ קטן כל אחד ממלח כשר ופלפל שחור.
מוסיפים את הפטריות והבצל הפרוס לתרד וזורקים.
מוסיפים את הרוטב והבייקון וזורקים לשילוב. מחלקים את התרד בין 4 צלחות או קערות ומחלקים ביניהם את הביצה באופן שווה. מתבלים בפלפל, לפי הצורך.