קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח

סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד פסקטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. למנה העיקרית הזו יש 563 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מים חמים, פרמזן, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -25 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית וקרוטונים.

הוראות

1
מניחים מיץ לימון, שום, חרדל, מיונז, אנשובי, חומץ יין אדום, מלח וכמות טובה של פלפל שחור גרוס טרי בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים מספר שניות לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
3
מניחים תרד בקערה גדולה, מוסיפים רוטב וזורקים לציפוי כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים קרוטונים של לחם שטוח וזורקים שוב. למעלה עם פרמזן מגולח ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
קרוטוניםקרוטונים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5
משטחים בצק לחם שטוח, לוחצים בעדינות למלבן גדול, מברישים בנדיבות בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים על הגריל. צולים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
לחם שטוחלחם שטוח
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
חותכים לרצועות באורך של כ -2 עד 3 אינץ 'ורוחב 1/4 אינץ'.;
7
מערבבים מים ושמרים בקערה גדולה ומניחים לעמוד 5 דקות להוכחה. יוצקים בהדרגה 2 כוסות מהקמח ומערבבים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים כ 1 דקה כדי ליצור ספוג.
9
בואו לעמוד, מכוסה, לפחות 1 שעה.
10
שים ספוג בקערה של מערבל לעמוד. בעזרת וו הבצק מוסיפים את המלח והשמן ואז מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ליצירת בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מוציאים מהקערה ולשים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מניחים בקערה משומנת נקייה ומניחים לתפיחה, לאט, בערך 2 1/2 שעות. מחלקים בצק ל -4 כדורים, אם רוצים, מניחים לתפוח שוב למשך 1/2 שעה ואז מרדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים3פילהשעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בייבי תרד, שטף ומיובשבייבי תרד, שטף ומיובש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית או קנולה, ועוד לקערהשמן זית או קנולה, ועוד לקערה12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שום2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו611 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון מאייר טרי (או 3 כפות מיץ לימון טרי בשילוב 1 כף מיץ תפוזים)מיץ לימון מאייר טרי (או 3 כפות מיץ לימון טרי בשילוב 1 כף מיץ תפוזים)1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית25דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרמזן מגורד, ועוד יותר לגילוחפרמזן מגורד, ועוד יותר לגילוח12 כפיות אבקת שום1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ציפורןחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105 עד 110 מעלות F)מים חמים (105 עד 110 מעלות F)

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות דום פריניון בציר זוהר בקבוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.