סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח
אם אתה רוצה להוסיף עוד פסקטריאן מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סלט תרד עם רוטב מאייר לימון קיסר וקרוטוני לחם שטוח עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. למנה העיקרית הזו יש 563 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו מים חמים, פרמזן, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -25 דקות. מתכונים דומים: סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קליל}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית וקרוטונים.
הוראות
מניחים מיץ לימון, שום, חרדל, מיונז, אנשובי, חומץ יין אדום, מלח וכמות טובה של פלפל שחור גרוס טרי בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן ומערבבים עד לתחליב.
מוסיפים את הגבינה המגורדת ומערבבים מספר שניות לשילוב.
מניחים תרד בקערה גדולה, מוסיפים רוטב וזורקים לציפוי כל עלה.
מוסיפים קרוטונים של לחם שטוח וזורקים שוב. למעלה עם פרמזן מגולח ומגישים מיד.
משטחים בצק לחם שטוח, לוחצים בעדינות למלבן גדול, מברישים בנדיבות בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים על הגריל. צולים משני הצדדים עד להזהבה.
חותכים לרצועות באורך של כ -2 עד 3 אינץ 'ורוחב 1/4 אינץ'.;
מערבבים מים ושמרים בקערה גדולה ומניחים לעמוד 5 דקות להוכחה. יוצקים בהדרגה 2 כוסות מהקמח ומערבבים לשילוב.
מערבבים כ 1 דקה כדי ליצור ספוג.
בואו לעמוד, מכוסה, לפחות 1 שעה.
שים ספוג בקערה של מערבל לעמוד. בעזרת וו הבצק מוסיפים את המלח והשמן ואז מוסיפים את הקמח, 1/2 כוס בכל פעם, ליצירת בצק.
מניחים בקערה משומנת נקייה ומניחים לתפיחה, לאט, בערך 2 1/2 שעות. מחלקים בצק ל -4 כדורים, אם רוצים, מניחים לתפוח שוב למשך 1/2 שעה ואז מרדדים לפי הצורך.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות דום פריניון בציר זוהר בקבוק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-279 דולר לבקבוק.
![דום פריניון בציר זוהר בקבוק]()
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.