קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות12
מגזין

סלטנאס בוליביאני

סלטנאס בוליביאני
Saltenas בוליביה דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, אפונה פטיט, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. . מתכונים דומים: אמפנדס בוליביה (Salteñas), טרוטה ממולאת בוליביה, ו עוף בוליביאני חריף.

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל מים קרים 1/2 כוס בצלחת חסינת חום; להפריש במשך 10 דקות. מיקרוגל ג ' לטין התייבש במשך 30 שניות או עד נמס (או להמיס אותו על סיר של מים רותחים).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר את הג ' לטין נמס לקערה קטנה לקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מן המים, לאפשר להתקרר, לגרוס לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, מפרקים אותו ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מסננים שומן עודף. מערבבים את תפוחי האדמה מגורר, אפונה, בצל אביב, פטרוזיליה, 4 כפיות סוכר, 2 כפיות פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור, ו 3 כפות רוטב חלפיניו (אופציונלי). מילוי מבשלים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב חריף ירוקרוטב חריף ירוק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה, או מרפדים אותה בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
מערבבים את הקמח, 1/4 כוס סוכר, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
חותכים את החמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. (זה יכול להיעשות גם במעבד מזון: דופק את תערובת החמאה והקמח עד שזה נראה כמו קמח תירס. הפוך תערובת לקערה והמשך.) לאט להוסיף את המים החמים ללוש עד חלקה, על 3 דקות. שמור את הבצק מכוסה בניילון נצמד או מגבת מטבח נקייה כדי לשמור אותו חם. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות לגלגל אותם לכדורים. שמור את הכדורים האחרים של בצק מכוסה במגבת בזמן שאתה מגלגל כל סיבוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל כדור בצק למעגל בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
לטאטא את הביצים מכות 2 כפיות מים בקערה קטנה. מברשת קלה ביצה לשטוף על הקצוות של מעגל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מניחים על 2 כפות של מילוי בשר על חצי אחד של הבצק עגול; העליון עם כ 1/2 כפית ביצה קשה, 1/4 כפית ג ' לטין, כמה זיתים שחורים פרוסים, וכמה צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
מקפלים את הבצק על המילוי. חותם וצדפות את הקצוות של הבצק יחד. כדי צדפה, להתחיל בקצה אחד של חצי מעגל: לקפל חתיכת בצק קטנה (בגודל של הציפורן שלך) על התפר ולחץ בעדינות. מקפלים עוד חתיכת בצק קטנה על התפר כך שהוא חופף את החתיכה הראשונה; חזור עד שחתמת את חצי המעגל. (ניתן גם לאטום את saltenas על ידי לחיצה על מזלג סביב הקצוות.)
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
מניחים את המלחה על תבנית האפייה המוכנה וממשיכים עם הבצק הנותר וממלאים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
17
מקציפים את הפפריקה לשטיפת הביצים הנותרת ומברישים את המלטנות עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

מרכיבים

64חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'זיתים שחורים פרוסים, מנוקזיםזיתים שחורים פרוסים, מנוקזים0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, קוביותחמאה, קוביות2ביצים, מכותביצים, מכות1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת ג'לטין ללא טעםחבילת ג'לטין ללא טעם680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד0חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון3ביצים מבושלות היטב, קלופות וקצוצותביצים מבושלות היטב, קלופות וקצוצות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1בצל, קצוץבצל, קצוץ11 כף אורגנו מיובשנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת אפונה פטיט קפוא, מופשרחבילת אפונה פטיט קפוא, מופשר3תפוחי אדמה, קלופיםתפוחי אדמה, קלופים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים, ספוגים במים ומנוקזיםצימוקים, ספוגים במים ומנוקזים1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1בצל אביב, פרוסבצל אביב, פרוס2חתיכות טופי הית' ברכפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבןסוכר לבן