Saltenas בוליביה דורש על 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, אפונה פטיט, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. . מתכונים דומים: אמפנדס בוליביה (Salteñas), טרוטה ממולאת בוליביה, ו עוף בוליביאני חריף.
הוראות
1
מפזרים את הג ' לטין מעל מים קרים 1/2 כוס בצלחת חסינת חום; להפריש במשך 10 דקות. מיקרוגל ג ' לטין התייבש במשך 30 שניות או עד נמס (או להמיס אותו על סיר של מים רותחים).
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר את הג ' לטין נמס לקערה קטנה לקרר עד סט.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום, ומבשלים עד תפוחי האדמה מבושלים אבל עדיין מוצק, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מן המים, לאפשר להתקרר, לגרוס לתוך קערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד שהבשר כבר לא ורוד, מפרקים אותו ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -10 דקות.
מסננים שומן עודף. מערבבים את תפוחי האדמה מגורר, אפונה, בצל אביב, פטרוזיליה, 4 כפיות סוכר, 2 כפיות פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור, ו 3 כפות רוטב חלפיניו (אופציונלי). מילוי מבשלים עד חם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב חריף ירוק
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
הסר מהחום והנח בצד.
9
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה, או מרפדים אותה בנייר קלף.
חותכים את החמאה עם סכין או בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גסים. (זה יכול להיעשות גם במעבד מזון: דופק את תערובת החמאה והקמח עד שזה נראה כמו קמח תירס. הפוך תערובת לקערה והמשך.) לאט להוסיף את המים החמים ללוש עד חלקה, על 3 דקות. שמור את הבצק מכוסה בניילון נצמד או מגבת מטבח נקייה כדי לשמור אותו חם. מחלקים את הבצק ל -16 חתיכות לגלגל אותם לכדורים. שמור את הכדורים האחרים של בצק מכוסה במגבת בזמן שאתה מגלגל כל סיבוב.
מקפלים את הבצק על המילוי. חותם וצדפות את הקצוות של הבצק יחד. כדי צדפה, להתחיל בקצה אחד של חצי מעגל: לקפל חתיכת בצק קטנה (בגודל של הציפורן שלך) על התפר ולחץ בעדינות. מקפלים עוד חתיכת בצק קטנה על התפר כך שהוא חופף את החתיכה הראשונה; חזור עד שחתמת את חצי המעגל. (ניתן גם לאטום את saltenas על ידי לחיצה על מזלג סביב הקצוות.)
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
מניחים את המלחה על תבנית האפייה המוכנה וממשיכים עם הבצק הנותר וממלאים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
17
מקציפים את הפפריקה לשטיפת הביצים הנותרת ומברישים את המלטנות עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 15 עד 20 דקות.