סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום
סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, מיץ תפוזים, מלח שולחן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום, Branzino אפוי מלח עם הדרים, שומר ועשבי תיבול, ו סלמון ברוטב תפוז-שומר (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר 1 פילה סלמון, צד העור למטה, על משטח עבודה ועונה עם פלפל לבן. מסדרים את גרידת התפוז על הסלמון העליון עם מחצית צמרות שומר. מכסים עם פילה סלמון השני, צד העור למעלה. לארוז את צמרות שומר הנותרים על הצדדים של הסלמון, כך שאין בשר חשוף. לקשור את הפילה יחד עם חוט מטבח.
מורחים את המלח הכשר במחבת צלייה גדולה בשכבה זוגית ואופים במשך 15 דקות. בזהירות להפיץ 1 כוס מלח חם בתחתית מחבת כיכר גדולה כי הוא לפחות 5 אינץ ' רחב. מניחים את הסלמון במחבת ושופכים את שאר המלח מעל ומסביב לדגים. בעדינות לארוז את המלח ולאפות את הסלמון במשך 45 דקות.
בינתיים, בקערה רדודה, לשלב את מיץ תפוזים ולימון עם שמן זית. מתבלים קלות עם מלח שולחן ופלפל לבן.
מוסיף את שומר פרוס ואת צלפים, לזרוק ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
לגרד את המלח מהחלק העליון של הסלמון. באמצעות המחרוזת, בעדינות להרים את הסלמון מן המחבת ולהגדיר אותו על משטח עבודה. לגרד את המלח מהצדדים ולהסיר את החוט. באמצעות מרית, להרים את הפילה העליון ולהעביר אותו לצלחת, צד העור למטה. השליכו את צמרות השומר ואת גרידת התפוז וחתכו כל פילה דג לשניים. הרם את הסלמון מן העור, משאיר מאחור את המלח, ולהעביר לצלחות. כפית את סלט שומר על גבי ומגישים.
מנה אחת קלוריות 399 קק "ל, סה" כ שומן 4 gm, שומן רווי 6 gm
המלצה ליין: הבשר של הסלמון דורש שרדונה בטעם מלא. חפש דוגמה עשירה, עגולה בקליפורניה, כגון H. B. מחוז פג ' ו 1997 או גבעת גיר חזקה רודני 1996