סלמון אפוי בסגנון יווני
סלמון אפוי בסגנון יווני נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 120 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ לימון, בצל, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט סלמון בסגנון יווני, סלמון בסגנון יווני עם Tzatziki אבוקדו, ו דג אפוי בסגנון יווני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מברשת כל פילה סלמון מכל הצדדים עם שמן זית ולסדר לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה זכוכית עם צד העור כלפי מטה. מפזרים את העגבניות, גבינת פטה, בצל, בזיליקום וזיתים על פילה; מפזרים מיץ לימון.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.