סלמון בגריל ברוטב חמאת ליים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, סלמון בגריל עם צ'ילי וחמאת ליים, ו סטייקים סלמון בגריל עם חמאת ליים.
הוראות
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז).
סלמון העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל, ואז גריל, בשר הצדדים למטה, על מתלה גריל משומן קלות (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז) 4 דקות. הפוך פילה מעל וגריל (מכוסה רק אם באמצעות גריל גז) עד רק מבושל דרך, 4 עד 6 דקות יותר.
מפזרים פילה עם גרידה ומעלה כל אחד עם רוטב חמאת לימון 1 כף.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סלמון יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב (2 מבער) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.