סלמון בגריל עם זיגוג הויסין שזיף-זנגביל רליש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם זיגוג Hoisin שזיף-זנגביל להתענג. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 488 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שזיפים, רוטב הויסין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סטייקים tenderloin בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-Hoisin, סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד שזיפים, זנגביל וחומץ. מקררים עד שמוכנים להגיש.
הכן גריל לבישול: אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור פתוחים בתחתית, ולאחר מכן פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 4 עד 5 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערי preheat על גבוה עם מכסה המנוע סגור 10 דקות, ואז להנמיך בינוני גבוה.
לשפשף פילה סלמון משני הצדדים עם שמן ומפזרים מלח ופלפל. מסדרים פילה על הגריל, צד העור למטה. גריל, מפנה פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 6 עד 8 דקות לכל צד, צחצוח עם רוטב הויסין במהלך 30 השניות האחרונות של בישול בכל צד.
מעבירים פילה לצלחת ומפזרים בצל ירוק וזרעי שומשום.
מגישים, מתענגים שזיפים בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.