קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו

סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו
סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ שרי, ציר עוף, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית נסו סלמון עם כוסברה פסטו, סלמון עם כוסברה פסטו, ו מרק סלמון עם כוסברה פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק גריל. מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט בתנור במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תן לפקאנים להתקרר, ואז תחתוך אותם בגסות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
4
במעבד מזון, לשלב את הפקאן עם כוסברה, גבינה, מלאי וחומץ ולעבד מחית. עם המכונה על, בהדרגה להוסיף את שמן הזית בזרם דק. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
שמן את סורגי הגריל. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל וגריל את העור פילה בצד למטה, על חום גבוה בינוני עד חרוך יפה פריך, על 4 דקות. בזהירות להפוך את פילה וגריל עד רק מבושל דרך, כ 3 דקות יותר. כפית את הפסטו על צלחות. למעלה עם הפילה, צד העור למעלה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.