קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

סלמון בגריל עם מלפפון + סלסה בצל מתוק

סלמון בגריל עם מלפפון + סלסה בצל מתוק
המתכון סלמון בגריל עם מלפפון + בצל מתוק Salsan מוכן תוך 10 דקות בערך. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלפפון, שמן canolan, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מלפפון פריך Salsan וסלמון בגריל, סלמון בגריל עם אבוקדו-מלון-סלסה מלפפון, ו סלמון בר בגריל עם מלפפון-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונת הסלמון עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. תניח בצד.לקלף מלפפון לחתוך לרצועות דקות, להמשיך לקצוץ דק.לזרוק לתוך קערה יחד עם בצל קצוץ, כוסברה, נענע וסראנו צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים שמן, מיץ ליים, מלח ופלפל. לזרוק מעיל ומקרר עד מוכן לשרת.השתמשתי בהיקורי (ספוג מים) כדי לצלות את פילה הסלמון שלי. אם אתה שם את הסלמון ישירות על הגריל, שמן את העור ומבשל את צד העור עם מכסה סגור. אתה לא צריך לדאוג שמן נוסף שכן אתה לא אוכל את העור בכל מקרה. באשר לזמני בישול, זה תלוי כמה עבה הדג שלך. כלל כללי הוא 10 דקות לכל 1" עובי. ראה סעיף הערות עבור מעולה צליה תרשים מדריך וקישור!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לשרת וליהנות!

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.