סלמון בגריל עם סלט מלפפון נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב, מיץ לימון, סלמון מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט, סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה), ו טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון.
הוראות
1
מערבבים יוגורט, שמיר, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. כיסוי וצינה עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
הכן סלמון: לשפשף בכל רחבי עם שמן ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מקפלים 12 על ידי 20-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
3
להגדיר לסכל עם צד משומן על באח בישול. הגדר פילה מופרד מעט, צד העור למטה,על נייר. גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, 7 עד 12 דקות. עם מרית רחבה, להחליק דגים מן העור מגש ואוהל עם נייר כסף. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
4
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות האצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות).
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
5
הגדר עור פריך, אם משתמשים בו, על צלחות ולהגדיר את הסלמון על גבי. להשליך כל נוזל מתערובת מלפפון בקערה, ולאחר מכן במהירות לזרוק תערובת עם רוטב ותל על דגים.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.