סלמון בגריל עם סלט מלפפון נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב, מיץ לימון, סלמון מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט, סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה), ו טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון.
הוראות
1
מערבבים יוגורט, שמיר, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. כיסוי וצינה עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום גריל בינוני גבוה (כ 450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מלפפונים לחתוך לאורכו לרצועות דק נייר, רצוי עם mandoline. שים בקערה עם עשבי תיבול ושאלות; צמרמורת עד השימוש. בקערה אחרת, מערבבים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל; מניחים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מנדולינה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הכן סלמון: לשפשף בכל רחבי עם שמן ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מקפלים 12 על ידי 20-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
זיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
להגדיר לסכל עם צד משומן על באח בישול. הגדר פילה מופרד מעט, צד העור למטה,על נייר. גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, 7 עד 12 דקות. עם מרית רחבה, להחליק דגים מן העור מגש ואוהל עם נייר כסף. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
4
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות האצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות).
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
הגדר עור פריך, אם משתמשים בו, על צלחות ולהגדיר את הסלמון על גבי. להשליך כל נוזל מתערובת מלפפון בקערה, ולאחר מכן במהירות לזרוק תערובת עם רוטב ותל על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקשטים עם ספרי שמיר טריים.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרי
7
מגישים מיד עם רוטב יוגורט (עור סלמון יהיה לרכך כפי שהוא עומד).
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.