קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון בגריל עם סלט מלפפון

סלמון בגריל עם סלט מלפפון
סלמון בגריל עם סלט מלפפון נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב, מיץ לימון, סלמון מעושן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט, סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה), ו טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון.

הוראות

1
מערבבים יוגורט, שמיר, שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל בקערה. כיסוי וצינה עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חום גריל בינוני גבוה (כ 450).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
מלפפונים לחתוך לאורכו לרצועות דק נייר, רצוי עם mandoline. שים בקערה עם עשבי תיבול ושאלות; צמרמורת עד השימוש. בקערה אחרת, מערבבים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל; מניחים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הכן סלמון: לשפשף בכל רחבי עם שמן ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל. מקפלים 12 על ידי 20-in. גיליון של רדיד כבד חצי לרוחב. עם קצה סכין, לתקוע חורים בגודל אגורה דרך לסכל על 2 ב. בנפרד. שמן בצד אחד של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להגדיר לסכל עם צד משומן על באח בישול. הגדר פילה מופרד מעט, צד העור למטה,על נייר. גריל, מכוסה, עד דגים בקושי מבושל דרך, 7 עד 12 דקות. עם מרית רחבה, להחליק דגים מן העור מגש ואוהל עם נייר כסף. אם אתה רוצה עור פריך, להמשיך לבשל את העור על נייר עד פריך, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הסר רדיד מהגריל, ולאחר מכן לקלף בעדינות את העור, באמצעות האצבעות או מרית רחבה (העור עלול לשבור לחתיכות).
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הגדר עור פריך, אם משתמשים בו, על צלחות ולהגדיר את הסלמון על גבי. להשליך כל נוזל מתערובת מלפפון בקערה, ולאחר מכן במהירות לזרוק תערובת עם רוטב ותל על דגים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מקשטים עם ספרי שמיר טריים.
מרכיבים שתצטרך
שמיר טרישמיר טרי
7
מגישים מיד עם רוטב יוגורט (עור סלמון יהיה לרכך כפי שהוא עומד).
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברעירית קצוצהעירית קצוצה4שרימפס וורידיםסלט מלפפוןסלט מלפפון1sprigשמיר טרישמיר טרי2חתיכות טופי הית' ברפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה12 כפיות אבקת שוםשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ4שרימפס וורידיםרוטברוטב0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' בראודות מלח כשראודות מלח כשר0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מלפפונים פרסיים או אנגלייםמלפפונים פרסיים או אנגליים4פילהפילה סלמון sockeye (כל 5 עד 6 עוז., 1/2 ל 1 ב. עבה), עם העורפילה סלמון sockeye (כל 5 עד 6 עוז., 1/2 ל 1 ב. עבה), עם העור4שרימפס וורידיםסלמון והגשהסלמון והגשה2חתיכות טופי הית' ברשאלות טחוןשאלות טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט חלב מלא רגיליוגורט חלב מלא רגיל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.