סלמון בגריל עם סלט שומר הדרים ואסקרולה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון בגריל עם סלט שומר הדר ו אסקרול בגריל. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, שומר הנורה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בתפוז הטבור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תפוזים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט אסקרולה בגריל עם הדרים, סקווש וריקוטה, סלמון בגריל ברוטב פרי הדר עם סלט טאבולה, ו סלמון בגריל הדר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל גז עד בינוני גבוה או להכין אש בינונית חמה בגריל פחם.
מברישים את שני צידי הסלמון בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. הגריל את הסלמון, העור בצד למטה, במשך 3 עד 4 דקות עם מכסה הזימים סגור. פתח את הגריל, להפוך את הסלמון ומבשל ועוד 3 עד 4 דקות עבור doneness בינוני.
בינתיים, מברשת את escarole עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. על שטח קריר מעט של הגריל (חום בינוני) מניחים את החתך בצד למטה, וגריל עד שהוא מתחיל charar והעלים נבלו, על 3 דקות.
הסר מן החום, העונה עם לסחוט של מיץ לימון; מילואים.
בקערה, לזרוק את השומר, שברי שומר, בצל וקטעים כתומים יחד עד בשילוב.
טפטוף 1 כף שמן זית וסחיטה של מיץ לימון על הסלט; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים לשלב.
כדי לשרת, לחלק את escarole בגריל בין 4 צלחות. Lean פילה סלמון על escarole על כל צלחת העליון עם סלט הדר שומר.